Magi S T U

spørgsmålstegn Slå op-magi Sådan får du mod til at slå op med en, du er træt af: Gå på facebook og se, hvor mange meget sødere fyre, der er. Og hvor mange af dem har ikke flirtet med dig på et tidspunkt? Skriv på et stykke papir: Jeg synes stadig du er sød, men vi er vokset fra hinanden. Sig det højt et par gange og ring så og sig det til ham. Og skynd dig så at få en date!
isblomst

Sort magi Sort magi er meget farligt, men det kan være nødvendigt. Se et eksempel på en farlig men effektiv forbandelse i videoen her

isblomst Spørg pendulet Tegn en cirkel og del den i lige så mange dele (pizzaslices), som der er svarmulighed. Hold pendulet præcist midt på. Stil dit spørgsmål. Nu vil pendulet svinge til den side, som er svaret. Der kan forekomme flere svar, for verden er jo ikke sort-hvid! isblomst Start på en frisk-magi Sådan får du kæresten til at komme videre med dig efter et skænderi, og næsten glemme, at I var uvenner. Tag det skønneste billede, du har af ham. Stil det på dit alter. Stir på det i 10 minutter, til dine øjne bliver slørede, og du har tilgivet ham. Ring så til ham og sig: ”Undskyld, det var min skyld, jeg elsker dig, skal vi ikke gå i biffen og glemme det hele?” De fleste drenge elsker at glemme det hele. isblomst Sten Stenene har været her i tusinder af år. Hvis du kan få en sten til at tale, vil den fortælle dig sandheden. Det gælder ikke for drenge og mænd med navnet Sten.

taskeTal

3, 7, 9 og 11 er magiske og bruges af hekse og healere, når de praktiserer magi. Se også numerologi.

 isblomst

Tankeoverføring Knib øjnene sammen, koncentrer dig om den, du vil nå, mærk dine tankers kraft blive til energi, der bølger gennem luften. Tænk koncentreret på den du vil nå og send dine tanker afsted. Hvis du vil reparere venskaber ved tankeoverføring, skal du udelukkende sende positiv energi.

 isblomst

Tarotkort Magiske kort, du kan bruge til at spå om fremtiden. Det vigtigste ved tarotkortene er, at du kender dig selv, så du kan tolke, hvad kortene vil fortælle dig.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress