Magi J K L

kærlighedskageKløpulver

Tag stenene ud af hyben og hæld dem ned ad ryggen på din lillebror eller din værste fjende. Det ser vanvittig sjovt ud og er ikke skadelig. Men pas på, du ikke kommer til at putte dem i munden.

 isblomst

Kom tilbage-magi

Sådan får du ham tilbage, hvis du er blevet dumpet. Køb nyt tøj, gå til frisør og gør dig totalt lækker. Stil dig foran spejlet og smil til dig selv med en magnet i hånden, mens du påkalder dig kærlighedsgudinden Afrodite med ordene: ”Afrodite, giv mig styrke og magnetisme.” Put magneten i lommen og få en god ven til at følges med dig og holde i hånden, mens I går forbi dit livs kærlighed og lader, som om I har det fantastisk sammen. Din magnetisme vil få ham til at længes tilbage til dig. Nu bliver din opgave at spille kostbar.

 isblomst

Kontakt med afdøde

Savner du din bedstemor, der er død, er der masser af mulighed for at komme i kontakt med hende. Gå til et rum eller et sted, som hun holdt af. Sæt dig her helt alene. Luk øjnene og sig: Bedstemor, jeg har brug for dit råd. (Fortæl hende så dit problem og bed hende om at give dig et tegn på, hvad der er det rigtige valg.)Du kan også bare fortælle hende, at du savner hende og at du har brug for at mærke hendes kærlighed.

 isblomst

Kontakt med dig selv

Hvis vi i perioder har meget travlt med at gøre andre mennesker tilfredse, mister vi kontakten til os selv. For at genfinde kontakten med dig selv, skal du lægge dig et sted, hvor du er helt tryg og ikke bange for at blive forstyrret. Luk øjnene og gennemgå hver eneste del af kroppen. Begynd med tæerne og lad dine tanker vandre op gennem kroppen. Til sidst slutter du med din vejrtrækning. Tag fem dybe indåndinger og pust grundigt ud mellem hver.

 isblomst

Kontakt med mennesker

Kontakt-magi kan bruges til at komme i kontakt med nogen, du kender, og som du ikke kan nå på andre måder.
Tegn en engel på et stykke papir med en blå tusch. Hold papiret i hånden og sig:
“Luftens element, jeg vil gerne have at (personens navn) kontakter mig. Hjælp mig med at sende denne besked.” Luk så øjnene og forestil dig, at personen er i færd med at skrive til dig.

 isblomst

Kontakt med ånderne

Der er flere måder, du kan komme i kontakt med ånderne. Den mest almindelige måde er gennem Ånden i Glasset. Lav et bræt med alle bogstaver og tallene fra 0 til 9, og så ja, nej og farvel, samt en lille cirkel i midten hvor glasset skal stå. Tænd et lys i hvert hjørne af brættet. Alle deltagere puster i glasset, inden alle lægger en finger blidt på glasset.  Spørg :Er der en ånd til stede?  Hvis ja, spørger I: Er du en ond ånd? Hvis den svarer ja, så fjern ånden igen ved at lægge glasset over et af lysene  til det går ud. Prøv så igen.

 isblomst

Kult

Magisk butik, hvor du kan købe ALT, der har med magi at gøre.

 isblomst

Kærlighedsdukker

Kærlighedsdukker er helt simple at lave – og de virker max. Du tager to stykker stof, lægger dem oven på hinanden og klipper en figur af et menneske. Så syr du dukken sammen i kanterne, men du efterlader et hul åben. Og så laver du en mere. Nu har du to dukker. Den ene dukke er dig. I den putter du noget af dit eget tøj i og syr den sammen. Det skal helst være noget tøj, du har haft på, så din duft og sjæl sidder i tøjet. Så får du fat i noget tøj fra den, du er forelsket i. Måske bliver du nødt til at stjæle det, men pyt, hvad gør man ikke for kærlighed. Når du har puttet tøj i dem begge, syr du hullerne sammen og så binder du dukkerne sammen med et bånd. Inden længe vil den, du er forelsket i, få øje på dig og forelske sig i dig.

 isblomst

Kærestekage

Sådan bager du en kærestekage, der vil gøre den, du er forelsket i, forelsket i dig.
Vælg den kage din udkårne synes bedst om, eller brug opskriften herunder.
Tag din indviede saks, som du bruger til magiske formål, og klip lidt af dit hår og lidt af alle dine negle. Læg det afklippede i en skål, og sig følgende remse tre gange i træk, mens du ånder blidt ned i skålen mellem hver gang:
”Kæreste kæreste kom til mig, min kage vil forføre dig
Du elsker mig fra første bid, og bli’r hos mig til evig tid.”

nøgle

Ladies Circle

Det lyder som en heksecirkel, for det er meget hemmeligt, hvad de laver. Men i virkeligheden er det bare en slags dameklike for midaldrende kvinder, der kalder hinanden for piger og har en kageordning.

 isblomst

L-nøgle

Hvis du får fat i en L-nøgle, kan du komme ind overalt. Men pas på, den bringer ulykke.

 isblomst

Lavendel

Lavendelblomstens kraftige duft kan forføre selv den mest hårdføre modstander af magi.

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress