Magi G H I

taleboble

Glemmekasse

Desværre virker glemmekasser ikke til at få folk til at glemme. De virker bedst til opbevaring af svedlugtende gymnastiktøj, som nogen har prøvet at slippe af med.

 hjerte lille grønt

Heksekult

En heksekult er en slags forening for hekse, der godt kan lide at lave magi sammen med andre hekse. De mødes altid under fuldmånen medmindre de har et sygt barn eller bilen går i stykker.

 isblomst

Hvordan man reparerer ting, der er gået i stykker

  • 1. hvordan man reparerer et ituslået hjerte  

Saml dine veninder omkring dig og tag fodbad, læg ansigtsmaske og neglelak, drik smooties, spis slik og se en dejlig film. Du kan også skrive en liste over alle hans dårlige sider, så du ender med at blive glad for at du er sluppet af med den idiot. Og endelig siger det gamle ordsprog: Tiden læger alle sår.

Hvis intet af det hjælper, kan du overveje sort magi som voodoo (se dette). Hævnen er sød, men du skal være indstillet på, at det har konsekvenser.

  • 2. hvordan man reparerer et venskab

Tag et billede af dig, og et af din ven.
Lim billederne sammen, så jeres ansigter rører hinanden.
Flet nu et bånd af tre farver.
Hvis det drejer sig om en veninde, brug bånd i farverne hvid, lyserød og lilla.
Hvis det drejer sig om en ven, brug bånd i farverne hvid, grøn og blå.
Bind båndet stramt rundt om billederne, og bind tre knuder.
Ved første knude siger du: Jeg reparerer vores venskab med fred.
Ved anden knude siger du: Jeg reparerer vores venskab med forståelse.
Ved tredje knude siger du: Jeg reparerer vores venskab med kærlighed.

Til sidst lægger du billederne med båndet om i en skål, drysser det med sort peber, og gemmer det på et mørkt sted. Jeres venskab vil blive godt igen inden for kort tid.

  • 3. hvordan man reparerer stemningen

Du kan kun reparere en dårlig stemning, hvis du finder ud af, hvor den kommer fra, for det er næsten altid fordi der er en, der er ked af det eller sur. Spørg og lyt og bliv ved med at spørge, så han eller hun får fortalt, hvad der er i vejen. Hvis den, der spreder den dårlige stemning ikke vil tale, kan det hjælpe at være sød, sige pæne ting, give gaver, tænde stearinlys, sætte god musik på, lave noget rart sammen (som at lege ånden i glasset eller trække tarotkort) og give dit bedste stykke slik væk.

  • 4. hvordan man reparerer andre ting

Hvis du har andre ting, der er gået i stykker, må du forsøge at reparere dem uden magi. Magi virker kun sjældent på materielle ting, og det kan som regel betale sig at prøve med lim, nål og tråd, eller lappegrejer i stedet.

 isblomst

Håndlæsning

Dine hænder har øverst en kærlighedslinje, derefter en hovedlinje, rundt om tommelfingeren en livslinje og tværs igennem måske en skæbnelinje. Jo tydeligere de er, des stærkere er de, og de kan godt ændre sig gennem dit liv, hvis du selv ændrer dig.

 saks

Indvi en saks

Læg din yndlingssaks i vinduet en nat, det er fuldmåne. Når månen rammer den, siger du følgende sætning: Månestråle, månestråle, rund og hvid, saksen er magisk til evig tid.

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress