Magi D E F

øje

Deja-vue

Det udtales desja-vy, er fransk og betyder, at man ser eller genoplever noget, man har oplevet før i et tidligere liv. (Nogle mener, at det blot er hjernen, der spiller én et puds, fordi hukommelsen lagres hurtigere end vi tænker.)

isblomst

Diagrammer

Et diagram er en geometrisk tegning med symboler, der bruges til at få et overblik over, hvem der ens fjende og hvem der ens ven. Det kan også bruges til at forvirre folk.

stjerne

Egetræsmagi

Tag din udkårne med ud i skoven til det ældste egetræ i området og tal om fremtiden.
Det, han lover under egetræet, bliver til virkelighed.

fugl

Flaskehalsen peger

En gammel leg, der er trendy igen. Sid i en cirkel og drej flasken. Den, der drejer siger: ”Den flaskehalsen peger på skal… (f.eks. synge en sang, kysse en, sige sandheden)”. Skæbnen bestemmer, hvem flaskehalsen peger på. Og næste gang er det så dennes tur til at bestemme og dreje.

isblomst

Fuldmåne

Fuldmåne er månedens mest magiske nat, og de fleste mennesker oplever, at de ikke kan sove, eller at der sker underlige ting omkring dem. F.eks. at hvide heste galopperer forbi på vejen, eller at det ryger op af alle skorstene, selvom folk sover. Når du laver magiske tricks ved fuldmånetid, kommer det til at virke dobbelt så godt. Det er derfor heksene mødes denne nat.

isblomst

Fuser

Gå aldrig tilbage til en fuser. Hvis du alligevel er kommet til det, fordi han drager dig, så tilgiv dig selv og skrid.

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress