Magi A B C

agern

Agern
Hvis du bærer et agern i lommen, vil du snart få en kæreste.

isblomst

Alter

Dit alter er med til at fokusere din magiske energi, og gøre de ritualer, du laver, stærkere og mere virksomme. Når du er væk fra dit alter, kan du altid tænke på det og tage kraft fra det. Du kan lave et alter hvor som helst. Det kan være på et lille bord, på en hylde, nede i en skuffe, i en kasse med låg, eller et andet sted du finder passende. Det vigtigste er, at stedet, du vælger, ikke bliver brugt til andet. Og så er det vigtigt, at ingen kommer til at træde på stedet, heller ikke dig selv. Du kan for eksempel stille billeder op af dem, du elsker, og dem, din magi retter sig i mod. Du kan pynte med blomster eller andet, du synes er pænt at se på. Og så er det selvfølgelig også her, du tænder stearinlys i de farver, du skal bruge, til de ritualer, du laver. Medmindre der er tale om en kasse, en hylde eller andet, hvor det vil betyde brandfare at tænde ild. I de tilfælde må du lave stearinlysmagi andre steder.

 isblomst

Amuletter

De bringer held og hjælper mod ondskab. Amuletter har forskellige forme, men er ofte runde eller retangulære kobberplader med skrifttegn, astrologiske tegn m.v. Amuletten har et hul, hvor du kan sætte en lædersnor i og hænge den om halsen.

 isblomst

Ansigtsmasker

Dybderens til fedtet hud: Bland 10 gram gær, en lille moden banan, 1 spsk varm kamillete, ⅕ spsk honning og 1 æggeblomme. Bland det hele i en skål. Smør det ud i ansigtet. Undgå næsebor, mund og øjne. Lad det sidde i 10 minutter og vask så dit ansigt grundigt.
Æble- og honningmaske til normal hud. Skræl og kog tre æbler med en smule vand, så det bliver til grød. Bland en spsk honning i og et stænk citron. Når det er kølet lidt af, læg det da på huden i ti minutter. Hvis der er noget tilovers, kan du spise det med mælk på.

lys

Bliv magisk

Der er mange ting, du kan gøre for selv at blive mere magisk. Du kan begynde at tænke magisk ved at tro på, at magien findes, er virkelig og virker mellem mennesker i hele verden, hele tiden. Du kan øve dig i at bruge magien i din hverdag, selv til små ting. For når du vænner dig til at bruge magi, vil det også blive nemmere og nemmere at udføre større og større mirakler, få sine største ønsker opfyldt og få gode ting til at ske.

 isblomst

Brænd broen-magi

Har du et venskab, som du gerne vil afslutte, men som du ikke kan slippe ud af? Så er denne formular den rigtige. Den virker dog kun, hvis du virkelig er træt af personen, og du virkelig ønsker, at jeres forbindelse skal brydes. Tag alt tøjet af, og tænd et hvidt stearinlys. Tænk på den, du gerne vil bryde forbindelsen til, og sig følgende remse højt, mens du fører stearinlyset op og ned foran dig, helt nede fra fødderne og op over hovedet, mens du forestiller dig, at du brænder broen eller båndet imellem jer:

“Broen brænder, båndet brydes,
det er slut, og bordet ryddes.
Det, du ønsker skal bestå,
brænder jeg, det vil forgå.”

 cykelmedballon

Creme

10 gram VE-fedt , 10 gram lanettevoks, 20 gram MF fedt , 200-250 ml. demineraliseret vand smeltes i en gryde til de næsten koger. Rør rundt hele tiden. Sluk varmen og tilsæt 10-20 ml. glycerin og 2 ml. Atamon. Tilsæt magisk parfume, så har du din egen magiske creme.

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress