Anne-Marie Donslund

Jeg har nok været forelsket i alle drenge i Ikast. Plus et par stykker fra Herning. En del fra Århus. Nogle stykker fra Sønderjylland, Fyn, Sjælland og en fra Kongehuset. Plus selvfølgelig (jeg har rejst rigtig meget): Mindst halvtreds fra resten af verden.

Hvad skal man stille op med alle de forelskelser, når man også er vildt genert? Der er kun en ting at gøre, og det er at skrive. Skrive dårlige digte og dagbog, og det var hvad jeg gjorde, da jeg som 17-årig pludselig opdagede, at der faktisk var én ting, der kunne måle sig med forelskelser. Og det var at skrive. Skrive og skrive så jeg selv forsvinder og glemmer alt omkring mig. Så at skrive er ligesom at være forelsket.

Når jeg ikke skriver, har jeg et sjovt job som børne- og ungekulturkonsulent i Odsherred. Jeg har også en forfatterskole for unge og er projektleder for syv andre forfatterskoler i Midt- og Vestsjælland. Jeg har opstartet og ledet forfatterlinjen på Vallekilde Højskole og er med til at lave litteraturfestival på højskolen.

Jeg er cand.mag. i Idéhistorie og Æstetik og Kultur, har to børn og har gået på forfatterskolen for børnelitteratur. I 2003 debuterede jeg med Saras Stil. Siden har jeg skrevet en masse bøger for børn og unge.

 

 

 

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress